ŞANLIURFA VİRANŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI BAŞLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için merkez ve kırsal mahalle okullarımızda görevlendirilmek üzere Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi + Pedagojik Formasyon belgeleri olan mezunların ücretli öğretmenlik başvuruları başladı.
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI BAŞLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için merkez ve kırsal mahalle okullarımızda görevlendirilmek üzere Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi  + Pedagojik Formasyon belgeleri olan mezunların ücretli öğretmenlik başvuruları alınacaktır

          Başvurular 02.09.2022 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvurular sadece e-devlet sistemi üzerinden yapılacak olup, müdürlüğümüze her hangi bir form teslim edilmeyecektir. Görevlendirme yapılması halinde aşağıda listelenen belgelerin ibraz edilmesi gerekmektedir. Görevlendirmeler 2021 KPSS sınav puanına göre yapılacaktır.
          İlgililere önemle duyurulur.

 

GÖREVLENDİRME YAPILMASI HALİNDE İSTENİLEN BELGELER:

1-Başvuru Formu (indirmek için tıklayınız!)

2-Diploma veya Mezuniyet Belgesi onaylı fotokopisi

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4-Sabıka Kaydı (E-Devlet'ten Alınabilir.)

5-Bir Adet Vesikalık Fotoğraf

6-Formasyon belgesi ve diğer sertifikalar(Yabancı Dil, Bilgisayar ve vb.)

7-Askerlik Durum Belgesi (Erkekler İçin)

8-2021 yılı KPSS Sonuç Belgesi

 

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞINDA GÖREVLENDİRİLECEKLERDE ARANACAK GENEL ŞARTLAR:

 

1. Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen Genel ve Özel şartları taşıyor olmak.

3. Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4. Sağlık durumunun öğretmenlik görevini yapmasına engel olmamak.

5. Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. Askerliğini yapmış, askerlikten muaf ya da askerliği 15 Haziran 2023 tarihine kadar tecil edilmiş olmak.(Bakaya kalmamak).

6. Yurt dışındaki yükseköğretim kuramlarından mezun olanlar bakımından, öğreniminin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denkliği yapılmış olmak.

7.  Emekli olan branş ve sınıf öğretmenleri ek ders ücreti karşılığı öğretmenlik başvurusu müracaatında bulunabilecektir.

Yenişehir Mahallesi E90 Caddesi No2 Viranşehir/Ş.Urfa - 0(414) 511 97 04 0(414) 511 21 68

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.